Publicacions

Destacats

 • Gelatina dura. Històries escamotejades dels 80Relats no oficials sobre aquella transició que, segons Vázquez Montalbán, «s’aguantava més sobre una correlació de debilitats que de forces». Amb textos de Teresa Grandas, comissària de l’exposició, el cineasta Pere Portabella i l’assagista Servando Rocha.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióLa publicació Col·lecció MACBA. Una selecció recull 193 obres destacades dels fons de la col·lecció del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Forensic Architecture. Hacia una estética investigativaLa publicació explora els atacs amb drons nord-americans a la frontera entre Pakistan i Afganistan; el Divendres Negre de Rafah, a la franja de Gaza; la reconstrucció, amb els records dels supervivents, de la presó de tortures siriana de Saydnaya; o la violència mediambiental a Guatemala i Indonèsia.

  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Deu llibres de no ficció que han marcat 2017Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa es un dels deu llibres seleccionats per Jorge Carrión, en el seu article "Diez libros de no ficción que han marcado 2017" publicat el passat 10 de desembre al diari The New York Times.

  #llibresart

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Textos disponibles de lliure descàrregaAccedeix als textos dels nostres catàlegs i assajos publicats.

  pdf

  Categoria / Autor:
  Data:
 • MACBA BOOKSEl catàleg online de les publicacions del museu.

  "Entering a museum starts at home or in a plane or in a tweet" Mark Wigley, 'The Secret Life of the Gallery Wall', Rita McBride.

  Categoria / Autor:
  Data: